Rebasing & Reparaties De Saense Tandmeesters

Rebasingen en reparaties

Problemen met uw gebitsprothese? Geen probleem. 
Wij bieden een rebasing- en reparatieservice

Rebasingen

In de loop van der jaren kan uw prothese los gaan zitten. Dit komt door de belasting van de gebitsprothese op uw kaken waardoor uw kaken in de loop der jaren kunnen slinken. Bij De Saense Tandmeesters nodigen we onze patiënten daarom elk jaar uit in onze praktijk in Zaandam, voor een controle aan de gebitsprothese. Wanneer uw gebitsprothese los zit maken we een afdruk van uw kaak met prothese. Op deze manier kunnen we zien waar er ruimte is ontstaan. Wij vullen uw eigen prothese op met een nieuwe laag kunststof. Met een rebasing zorgen wij ervoor dat de gebitsprothese weer perfect in uw mond past. Zit uw prothese los? Plan dan meteen een afspraak in via onderstaande button!

NU INPLANNEN

Reparaties

Is uw gebitsprothese gevallen of gescheurd? Geen probleem! Hoewel een prothese gemaakt is van zeer sterk kunsthars, kan het kunstgebit altijd beschadigen. Bij De Saense Tandmeesters begrijpen wij dat met een beschadigd kunstgebit eten, lachen en praten moeizaam gaat. Het is dan ook van belang dat het kunstgebit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Bij De Saense Tandmeesters is uw kunstgebit binnen een uur weer gerepareerd. Voor reparaties bent u ten alle tijden welkom in onze praktijk gevestigd in Zaandam te Zaanstad. Maak via de button hieronder meteen een afspraak!

NU INPLANNEN

Vraagen over een rebasing en reparaties? Vul dan het onderstaande formulier in

Wat patiënten over ons zeggen

Super praktijk in Zaandam! Erg blij met het resultaat, kan weer heerlijk eten. Behandelaar is goed met angst patiënten. Kom graag terug als ik weer een nieuwe frameprothese nodig heb.
Review De Saense Tandmeesters
Trudy B., 68  
Geweldig leuke tweeling broers, ze zijn heel klant vriendelijk. Mijn kunstgebit past perfect en ik ervaar geen pijn. Ik kom hier zeker weer terug (ook al is het alleen maar voor de gezelligheid). 
Review De Saense Tandmeesters
Jan H., 78
Ik heb Olaf gevraagd een kunstgebit te maken die op mijn oude gebit lijkt. De gebitsprothese is niet van mijn oude gebit te onderscheiden! Ik ben een tevreden klant van De Saense Tandmeesters in Zaanstad.
Review De Saense Tandmeesters
Gert F., 74 

Bij De Saense Tandmeesters helpen wij onze patiënten met de volgende behandelingenkunstgebitten, gebitsprotheses, partiële protheses (frameprotheses, plaatprotheses & flexibele protheses) en klikgebitten. Past uw kunstgebit niet helemaal perfect meer of is deze beschadigd? Geen probleem! Bij De Saense Tandmeesters bieden wij een rebasing- en reparatieservice aan. De tarieven van al onze behandelingen zijn sinds 2013 landelijk vastgesteld. Voor meer informatie bent u van harte welkom bij onze praktijk in Zaandam. U mag ook ten alle tijden contact met ons opnemen.

Wilt u weten welke behandeling het beste bij u past?

Klik dan op de button hieronder en doe de online zelftest!

FAQ Rebasing en Reparaties

Mijn gebitsprothese is gebroken, wat nu?

In de meeste gevallen kan een gebitsprothese nog gerepareerd worden. Maak nu direct een afspraak om uw gebitsprothese te laten repareren.

Hoe snel kan ik terecht voor een reparatie?

Bij De Saense Tandmeesters kunt u vaak dezelfde dag nog terecht voor een reparatie.

Wat kost een reparatie?

De tarieven van de tandheelkundige zorg worden sinds 2013 landelijk vastgesteld. De laatste tarieven kunt u via onderstaande link bekijken. Prestatie- en tariefbeschikking tandheelkundige zorg 2020. Bij alle zorgverzekeraars gelden andere vergoedingen. U bent altijd welkom op de praktijk voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat is rebasing?

Wanneer uw gebitsprothese niet helemaal passend meer zit, kunt u langskomen om uw gebitsprothese op te laten vullen. Dit noemen we rebasing.

Hoe weet ik dat mijn kunstgebit niet (goed) meer past?

U heeft moeite of pijn met kauwen of praten. Bij De Saense Tandmeesters kunt u altijd langskomen voor gratis advies.

Hoe snel kan ik terecht voor rebasing?

Voor rebasing kunt u bij De Saense Tandmeesters vaak nog dezelfde dag terecht.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn kunstgebit terug heb?

Bij De Saense Tandmeesters doen wij ons best uw kunstgebit zo snel mogelijk te herstellen. Houd er rekening mee dat u uw prothese ongeveer een dagdeel kwijt bent.

Wat kost rebasing?

De tarieven van de tandheelkundige zorg worden sinds 2013 landelijk vastgesteld. De laatste tarieven kunt u via onderstaande link bekijken. Prestatie- en tariefbeschikking tandheelkundige zorg 2020. Bij alle zorgverzekeraars gelden andere vergoedingen.

Wordt een reparatie of rebasing vergoed?

De tarieven van de tandheelkundige zorg worden sinds 2013 landelijk vastgesteld. De laatste tarieven kunt u via onderstaande link bekijken. Prestatie- en tariefbeschikking tandheelkundige zorg 2020. Bij alle zorgverzekeraars gelden andere vergoedingen.

Kan ik ook terecht voor reparatie of rebasing van mijn kunstgebit als ik nog geen patiënt bij jullie ben?

Iedereen is welkom bij De Saense Tandmeesters!