Gratis advies van De Saense Tandmeesters
Contact Header De Saense Tandmeesters

Gratis advies

Vul onderstaand formulier in voor gratis advies van De Saense Tandmeesters

Krijg gratis advies van de specialisten uit Zaandam

Met meer dan 50 jaar ervaring hebben De Saense Tandmeesters al meer dan 2000 tevreden klanten in Zaanstad. Bij De Saense Tandmeesters maken we graag de tijd voor u om samen alle mogelijkheden door te spreken. Het enige wat u hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Al meer dan 500 mensen gingen u voor.


Wat patiënten over ons zeggen

Super praktijk in Zaandam! Erg blij met het resultaat, kan weer heerlijk eten. Behandelaar is goed met angst patiënten. Kom graag terug als ik weer een nieuwe frameprothese nodig heb.
Review De Saense Tandmeesters
Trudy B., 68  
Geweldig leuke tweeling broers, ze zijn heel klant vriendelijk. Mijn kunstgebit past perfect en ik ervaar geen pijn. Ik kom hier zeker weer terug (ook al is het alleen maar voor de gezelligheid). 
Review De Saense Tandmeesters
Jan H., 78
Ik heb Olaf gevraagd een kunstgebit te maken die op mijn oude gebit lijkt. De gebitsprothese is niet van mijn oude gebit te onderscheiden! Ik ben een tevreden klant van De Saense Tandmeesters in Zaanstad.
Review De Saense Tandmeesters
Gert F., 74 

De Saense Tandmeesters zijn gespecialiseerd in meerdere behandelingen. Onze specialisten kijken graag samen met u, welke behandeling het beste bij u past. Al jaren bezoeken patiënten ons voor de volgende behandelingen: kunstgebitten, gebitsprotheses, partiële protheses (frameprotheses, plaatprotheses & flexibele protheses), klikgebitten, rebasing en reparaties. De tarieven van de tandheelkundige zorg worden sinds 2013 landelijk vastgesteld. Meer informatie nodig? Kom langs in onze praktijk in Zaandam of neem contact met ons op!

Wilt u weten welke behandeling het beste bij u past?

Klik dan op de button hieronder en doe de online zelftest!