Tandprothetische praktijk De Saense Tandmeesters
Onze tandprotheticus Praktijk

Onze praktijk

Onze praktijk is gevestigd in Zaandam

Kom snel langs voor een gratis consult!

De praktijk van De Saense Tandmeesters

De tandprothetische praktijk van De Saense Tandmeesters is gevestigd op Zuiddijk 3, in Zaandam te Zaanstad. Voorheen stond de praktijk bekend als Tandprothetische Praktijk Frank Leurs. Patiënten kunnen vanaf nu bij de Saense Tandmeesters terecht voor: kunstgebitten, gebitsprotheses, partiële protheses (frameprotheses, plaatprotheses & flexibele protheses) en klikgebitten. Daarnaast biedt De Saense Tandmeesters ook een rebasing- en reparatieservice aan. Angstig voor een gebitsprothese? Geen zorgen, het team van De Saense Tandmeesters is gespecialiseerd in patiënten met angst. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Plan via de button hieronder meteen een gratis consult in!

Andere vragen? Vul onderstaand formulier in

Wat patiënten over ons zeggen

Super praktijk in Zaandam! Erg blij met het resultaat, kan weer heerlijk eten. Behandelaar is goed met angst patiënten. Kom graag terug als ik weer een nieuwe frameprothese nodig heb.
Review De Saense Tandmeesters
Trudy B., 68  
Geweldig leuke tweeling broers, ze zijn heel klant vriendelijk. Mijn kunstgebit past perfect en ik ervaar geen pijn. Ik kom hier zeker weer terug (ook al is het alleen maar voor de gezelligheid). 
Review De Saense Tandmeesters
Jan H., 78
Ik heb Olaf gevraagd een kunstgebit te maken die op mijn oude gebit lijkt. De gebitsprothese is niet van mijn oude gebit te onderscheiden! Ik ben een tevreden klant van De Saense Tandmeesters in Zaanstad.
Review De Saense Tandmeesters
Gert F., 74 

Bij De Saense Tandmeesters helpen wij onze patiënten met de volgende behandelingenkunstgebitten, gebitsprotheses, partiële protheses (frameprotheses, plaatprotheses & flexibele protheses) en klikgebitten. Past uw kunstgebit niet helemaal perfect meer of is deze beschadigd? Geen probleem! Bij De Saense Tandmeesters bieden wij een rebasing- en reparatieservice aan. De tarieven van al onze behandelingen zijn sinds 2013 landelijk vastgesteld. Voor meer informatie bent u van harte welkom bij onze praktijk in Zaandam. U mag ook ten alle tijden contact met ons opnemen.

Wilt u weten welke behandeling het beste bij u past?

Klik dan op de button hieronder en doe de online zelftest!