Partiele Prothese De Saense Tandmeesters

Flexibele prothese

Wanneer u enkele tanden of kiezen kwijt bent

kunt u kiezen voor een flexibele prothese


Bij De Saense Tandmeesters zorgen we ervoor dat uw flexibele prothese aan al uw eisen voldoet

Een flexibele prothese kan een goed alternatief bieden voor een frameprothese of plaatprothese. Een flexibele prothese bevat geen metalen ankers, maar flexibele roze retentieve delen. De flexibele prothese is voor 99 procent vrij van mogelijk allergenen, 100 procent monomeer vrij en klinisch onbreekbaar. Een flexibele prothese rust op het slijmvlies van de mond en is door uzelf gemakkelijk in en uit de mond te nemen. De Saense Tandmeesters zorgen ervoor dat de flexibele prothese goed in uw mond zit en aan al uw persoonlijke wensen voldoet. De flexibele protheses van De Saense Tandmeesters zijn niet van een echt gebit te onderscheiden.

In 4 simpele stappen naar uw perfecte Flexibele Prothese

Gratis Advies Intakegesprek De Saense Tandmeesters

1. INTAKEGESPREK

Tijdens het eerste gratis intakegesprek kijken we samen naar de huidige situatie van uw gebit en kijken we of een flexibele prothese bij uw situatie past. Klik hieronder om direct een afspraak in te plannen:
NU INPLANNEN 
Plan De Saense Tandmeesters

2. BEHANDELPLAN

Naar aanleiding van het intakegesprek worden er meerdere afspraken ingepland. Het doel van deze afspraken is om ervoor te zorgen dat de flexibele prothese aan al uw wensen voldoet en daarnaast comfortabel en pijnloos in de mond ligt.
Partiële prothese De Saense Tandmeesters

3. DEFINITIEVE FLEXIBELE
PROTHESE

Wanneer het pasmodel aan al uw persoonlijke wensen voldoet, wordt de definitieve flexibele prothese gemaakt. Wanneer de prothese klaar is nodigen wij u uit op de praktijk om te kijken of u tevreden bent met het eindresultaat.
Waarborg De Saense Tandmeesters

4. CONTROLE

Wij nodigen u regelmatig uit voor controle in onze praktijk in Zaandam om te kijken of uw flexibele prothese nog naar wens is. Als u problemen met uw flexibele prothese heeft, aarzel dan niet om langs te komen of contact met ons op te nemen!

Vraagen over een flexibele prothese? Vul dan het onderstaande formulier in

Wat patiënten over ons zeggen

De Saense Tandmeesters zijn gespecialiseerd in verschillende behandelingen. De volgende behandelingen worden uitgevoerd in onze praktijk in Zaandam: kunstgebitten, gebitsprotheses, partiële protheses (frameprotheses, plaatprotheses & flexibele protheses), klikgebitten, rebasing en reparaties. De verschillende behandelingen van de tandheelkundige zorg worden sinds 2013 landelijk vastgesteld. Wil je meer weten over onze behandelingen? Plan dan snel een gratis advies gesprek in!

Wilt u weten welke behandeling het beste bij u past?

Klik dan op de button hieronder en doe de online zelftest!

FAQ Flexibele prothese

Wat is een flexibele prothese?

Een flexibele prothese kan een goed alternatief bieden voor een frameprothese of plaatprothese. Een flexibele prothese bevat geen metalen ankers, maar flexibele roze retentieve delen. De flexibele prothese is voor 99 procent vrij van mogelijk allergenen, 100 procent monomeer vrij en klinisch onbreekbaar.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een flexibele prothese?

Wanneer u slechts enkele tanden of kiezen mist is een volledige gebitsprothese wellicht niet noodzakelijk. In dat geval zou u voor een flexibele prothese kunnen kiezen. Patiënten met allergieën komen vaak in aanmerking voor een flexibele prothese.

Wat kost een flexibele prothese?

Bijna alle behandelingen worden grotendeels vergoed door zorgverzekeraars. Wel gelden er bij alle zorgverzekeraars verschillende vergoedingen. Check bij uw eigen zorgverzekeraar wat er vergoed wordt. U bent altijd welkom op de praktijk voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Hoe lang gaat een flexibele prothese mee?

Een flexibele prothese (partiële prothese) gaat gemiddeld 3 jaar mee.

Hoe lang duurt het maken van een flexibele prothese?

Wij streven ernaar om in vier tot vijf afspraken tot een perfect passende flexibele prothese te komen.