Kunstgebit De Saense Tandmeesters

Frameprothese

Wanneer u enkele tanden of kiezen kwijt bent

kunt u kiezen voor een frameprothese

Bij De Saense Tandmeesters zorgen we ervoor dat uw frameprothese aan al uw eisen voldoet

Wanneer u enkele tanden of kiezen bent verloren, kan een frameprothese de uitkomst bieden. Een frameprothese is een gedeeltelijk uitneembaar kunstgebit met een metalen basis. De frameprothese zit met haakjes om uw eigen tanden vastgeklemd. De frameprothese kunt u zelf gemakkelijk in en uit de mond nemen. De Saense Tandmeesters zorgen ervoor dat de frameprothese stevig in uw mond zit en niet van echt te onderscheiden is. U kunt met een frameprothese alles doen wat u voorheen met uw eigen gebit deed.

In 4 simpele stappen naar uw perfecte frameprothese

Gratis Advies Intakegesprek De Saense Tandmeesters

1. INTAKEGESPREK

Tijdens het eerste gratis intakegesprek bespreken we de voordelen van een frameprothese en kijken we samen of een frameprothese een uitkomst voor u kan bieden.  Klik hieronder om direct een afspraak in te plannen:
NU INPLANNEN 
Plan De Saense Tandmeesters

2. BEHANDELPLAN

Naar aanleiding van het intakegesprek stellen wij een behandelplan op en worden er meerdere afspraken ingepland. Tijdens deze afspraken zorgen we ervoor dat de frameprothese aan al uw wensen voldoet en daarnaast comfortabel en pijnloos in de mond ligt. 

Partiële prothese De Saense Tandmeesters

3. DEFINITIEVE FRAMEPROTHESE

Wanneer u helemaal tevreden bent over het pasmodel, wordt de definitieve frameprothese gemaakt. Wanneer de prothese klaar is nodigen wij u uit op de praktijk om te kijken of u tevreden bent met het eindresultaat.
Waarborg De Saense Tandmeesters

4. CONTROLE

Wij nodigen u regelmatig uit voor controle in onze praktijk in Zaandam om te kijken of uw frameprothese nog naar wens is. Als u problemen met uw frameprothese heeft, aarzel dan niet om langs te komen of contact met ons op te nemen!

Vragen over een frameprothese? Vul dan het onderstaande formulier in

Wat patiënten over ons zeggen

De Saense Tandmeesters is gespecialiseerd in verschillende vormen van tandtechnici. Wij helpen patiënten in onze praktijk in Zaandam met: een kunstgebit, een partiële protheses (frameprothese, plaatprothese & flexibele prothese), een klikgebit. Daarnaast bieden wij ook een rebasing- en reparatieservice. De tarieven verschillen per behandeling. De tarieven van de tandheelkundige zorg worden sinds 2013 landelijk vastgesteld. In onze praktijk in Zaandam kijken we graag samen met u naar alle mogelijkheden.

Wilt u weten welke behandeling het beste bij u past?

Klik dan op de button hieronder en doe de online zelftest!

FAQ Frameprothese

Wat is een frameprothese?

Wanneer u enkele tanden of kiezen bent verloren, kan een frameprothese de uitkomst bieden. Een frameprothese is een gedeeltelijk uitneembaar kunstgebit met een metalen basis.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een frameprothese?

Wanneer u slechts enkele tanden of kiezen mist is een volledige gebitsprothese wellicht niet noodzakelijk. In dat geval zou u voor een frameprothese kunnen kiezen.

Wat kost een frameprothese?

Bijna alle behandelingen worden grotendeels vergoed door zorgverzekeraars. Wel gelden er bij alle zorgverzekeraars verschillende vergoedingen. Check bij uw eigen zorgverzekeraar wat er vergoed wordt. U bent altijd welkom op de praktijk voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Hoe lang gaat een frameprothese mee?

Een frameprothese (partiële prothese) gaat gemiddeld 3 jaar mee.

Hoe lang duurt het maken van een frameprothese?

Wij streven ernaar om in vier tot vijf afspraken tot een perfect passende frameprothese te komen.