Hero Behandelingen De Saense Tandmeesters

Onze werkwijze

Dit is de manier waarop we bij De Saense Tandmeesters te werk gaan 

Onze Werkwijze

Heeft u problemen met uw gebit? De Saense Tandmeesters kunt u daarbij helpen. We nodigen u graag uit bij onze praktijk in Zaandam om samen naar uw situatie en persoonlijke wensen te kijken. We zullen een behandelplan opstellen om tot een passende gebitsconstructie te komen. Bij De Saense Tandmeesters begrijpen wij dat een eerste gebitsprothese best spannend kan zijn. Wij proberen daarom het proces zo optimaal mogelijk voor u te maken. Na het trekken van de tanden, zorgen wij ervoor dat uw nieuwe gebitsprothese meteen geplaatst kan worden, hierdoor hoeft u niet zonder tanden te lopen. U bent ten alle tijden welkom bij ons op de praktijk voor gratis advies.

De Saense Tandmeesters werken altijd volgens onderstaande stappen

Gratis Advies Intakegesprek De Saense Tandmeesters

1. INTAKEGESPREK

Tijdens het eerste gratis intakegesprek kijken we samen naar de huidige situatie van uw gebit en uw eisen voor een nieuw kunstgebit. Deze afspraak wordt altijd ruim gepland zodat er eventueel ook  tijd is om een eerste afdruk te nemen. Klik hieronder om direct een afspraak in te plannen:
Plan De Saense Tandmeesters

2. BEHANDELPLAN

Vervolgens stellen we naar aanleiding van uw situatie en persoonlijke wensen een behandelplan op. Vervolgens worden er meerdere afspraken ingepland om nauwkeurige afdrukken te maken en het pasmodel te passen. Bij elke stap wordt samen gekeken of de gebitsprothese aan uw eisen voldoet.

Kunstgebit De Saense Tandmeesters

3. BEHANDELING

De voorgaande stappen resulteren in een pasmodel. Wanneer het pasmodel aan al uw persoonlijke wensen voldoet, wordt het definitieve kunstgebit gemaakt. Bij de plaatsing van de nieuwe gebitsprothese zorgen we ervoor dat de gebitsprothese comfortabel en pijnloos in de mond ligt.

Waarborg De Saense Tandmeesters

4. GARANTIE

Wij nodigen u regelmatig uit voor controle in onze praktijk in Zaandam om te kijken of uw kunstgebit nog naar wens is. Problemen met uw gebitsprothese? Aarzel dan niet om langs te komen of contact op te nemen.

Vragen over onze werkwijze? Vul dan het onderstaande formulier in

Wat patiënten over ons zeggen

Bij De Saense Tandmeesters zijn we gespecialiseerd in de volgende behandelingen: We kunnen u helpen aan een volledige gebitsprothese, een partiële gebitsprothese, een klikgebit (door middel van implantaten). Daarnaast heeft De Saense Tandmeesters ook een rebasing- en reparatieservice. Benieuwd naar de tarieven van onze behandelingen? De tarieven van de tandheelkundige zorg worden sinds 2013 landelijk vastgesteld. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden, zodat wij u het beste kunnen helpen. Kom nu naar onze praktijk in Zaandam voor gratis advies!

Wilt u weten welke behandeling het beste bij u past?

Klik dan op de button hieronder en doe de online zelftest!