Behandelingen bij De Saense Tandmeesters: Experts in gebitsprotheses
Hero Behandelingen De Saense Tandmeesters

Behandelingen

Bij De Saense Tandmeesters zijn wij gespecialiseerd in onderstaande behandelingen:

Onze behandelingen

Volledige Gebitsprothese De Saense Tandmeesters

KUNSTGEBIT

Als u een groot deel van uw tanden of kiezen verloren bent kunt u kiezen voor een kunstgebit. Bij De Saense Tandmeesters zorgen we voor een passend kunstgebit die aan al uw eisen voldoet. Meer weten over een kunstgebit? Klik voor meer informatie op onderstaande button!
Partiële prothese De Saense Tandmeesters

PARTIËLE PROTHESE

Wanneer u enkele tanden of kiezen kwijt bent kunt u bij De Saense Tandmeesters ook kiezen voor een partiële prothese. Wij maken Frameprotheses, Plaatprotheses en Flexibele Protheses. Meer weten over partiële protheses? Klik voor meer informatie op onderstaande button!

Klikprothese De Saense Tandmeesters

KLIKGEBIT

Als een gebitsprothese geen oplossing meer biedt wordt er gekozen voor een klikgebit die door middel van implantaten in de mond bevestigd wordt. De Saense Tandmeesters zijn gespecialiseerd in klikprotheses. Meer weten over een klikgebit? Klik voor meer informatie op onderstaande button!

Onderhouden De Saense Tandmeesters

REBASINGEN & REPARATIES

Een gebitsprothese kan altijd los gaan zitten of stuk gaan. Daarom bieden wij bij De Saense Tandmeesters een rebasing- en reparatieservice! Meer weten over rebasing en reparaties? Klik voor meer informatie op onderstaande button!

Vraagen over onze behandelingen? Vul dan het onderstaande formulier in

Wat patiënten over ons zeggen

Super praktijk in Zaandam! Erg blij met het resultaat, kan weer heerlijk eten. Behandelaar is goed met angst patiënten. Kom graag terug als ik weer een nieuwe frameprothese nodig heb.
Review De Saense Tandmeesters
Trudy B., 68  
Geweldig leuke tweeling broers, ze zijn heel klant vriendelijk. Mijn kunstgebit past perfect en ik ervaar geen pijn. Ik kom hier zeker weer terug (ook al is het alleen maar voor de gezelligheid). 
Review De Saense Tandmeesters
Jan H., 78
Ik heb Olaf gevraagd een kunstgebit te maken die op mijn oude gebit lijkt. De gebitsprothese is niet van mijn oude gebit te onderscheiden! Ik ben een tevreden klant van De Saense Tandmeesters in Zaanstad.
Review De Saense Tandmeesters
Gert F., 74 

Bij De Saense Tandmeesters zijn we gespecialiseerd in vier behandelingen. We kunnen u helpen aan een volledige gebitsprothese, een partiële gebitsprothese, een klikgebit (door middel van implantaten). Daarnaast heeft De Saense Tandmeesters ook een rebasing- en reparatieservice. Benieuwd naar de tarieven van deze behandelingen? De tarieven van de tandheelkundige zorg worden sinds 2013 landelijk vastgesteld. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden, zodat wij u het beste kunnen helpen.

Wilt u weten welke behandeling het beste bij u past?

Klik dan op de button hieronder en doe de online zelftest!