Team De Saense Tandmeesters

Ons team

Heeft u een nieuw gebit nodig? Het team

van De Saense Tandmeesters staat voor u klaar!

Olaf Delwig Tandprotheticus

Olaf Delwig

Tandprotheticus

Service en kwaliteit staan hoog in MIjn vaandel

Olaf Delwig is al jaren actief als tandprotheticus. Olaf heeft de opleiding tot tandtechnicus aan de Dutch HealthTec Academy succesvol doorlopen. Om vervolgens door te stromen naar de Hogeschool Utrecht, waar hij afstudeerde als tandprotheticus. Olaf is gespecialiseerd in de volgende behandelingen: kunstgebitten, gebitsprotheses, partiële protheses (frameprotheses, plaatprotheses & flexibele protheses), klikgebitten, rebasing en reparaties. Angstig voor een kunstgebit? Geen zorgen, Olaf is gespecialiseerd in patiënten met angst. Olaf zorgt ervoor dat u samen tot een perfect passend kunstgebit komt, die aan al uw wensen voldoet. Wilt u graag door Olaf behandeld worden? Neem dan snel contact met ons op of kom langs op de praktijk! 

Frank Leurs

Tandprotheticus

Al MEER DAN 25 Jaar ervaring

Frank heeft jarenlange ervaring als tandtechnicus en tandprotheticus. Frank is gespecialiseerd in de volgende behandelingen: kunstgebitten, gebitsprotheses, partiële protheses (frameprotheses, plaatprotheses & flexibele protheses), klikgebitten, rebasing en reparaties. Frank is op dinsdag, woensdag en donderdag werkzaam in de tandprotheticus praktijk De Saense Tandmeesters in Zaandam. Gebruik maken van Frank zijn expertise? Neem dan snel contact met ons op of kom langs op de praktijk!
Lucas Delwig Allround Medewerker

Lucas Delwig

Allround medewerker

VAN ALLE MARKTEN THUIS

Lucas is allround medewerker bij de tandprotheticus praktijk in Zaandam. Lucas heeft veel ervaring in tandtechniek en helpt Olaf en Frank waar mogelijk, bij de volgende behandelingen: kunstgebitten, gebitsprotheses, partiële protheses (frameprotheses, plaatprotheses & flexibele protheses), klikgebitten, rebasing en reparaties. Lucas heeft een diploma in Voedingstechnologie, maar volgt op dit moment ook de opleiding tot tandprotheticus. Lucas heeft niet alleen veel kennis van het vak, maar is ook nog eens ontzettend gezellig. Komt u snel langs voor een bakje koffie op de praktijk? 

Carla Swager

Tandtechnieker

Een aanwinst voor het team

Onze stille kracht Carla is een hele fijne en lieve behandelaar. Ze werkt sinds februari 2022 bij de Saense Tandmeesters. Toch kennen Olaf en Carla elkaar al, ze hebben vijf jaar samen gewerkt in Alkmaar. Carla heeft de opleiding tandtechniek aan de DHTA afgerond en in de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan aan de stoel. Carla brengt een rust in de praktijk wat patiënten erg kunnen waarderen.

Vragen voor ons team? Vul dan het onderstaande formulier in

Wat patiënten over ons zeggen

Mist u tanden of kiezen? Of zit uw huidige gebit toch niet meer zo comfortabel? Het team van De Saense Tandmeesters gaat graag voor u aan de slag. Wij zijn gespecialiseerd in: kunstgebitten, gebitsprotheses, partiële protheses (frameprotheses, plaatprotheses & flexibele protheses) en klikgebitten. Past uw kunstgebit niet helemaal perfect meer of is deze beschadigd? Geen probleem! Bij De Saense Tandmeesters bieden wij een rebasing- en reparatieservice aan. De tarieven van al onze behandelingen zijn sinds 2013 landelijk vastgesteld. Voor meer informatie bent u van harte welkom bij onze praktijk in Zaandam. U mag ook ten alle tijden contact met ons opnemen.

Wilt u weten welke behandeling het beste bij u past?

Klik dan op de button hieronder en doe de online zelftest!