Contact De Saense Tandmeesters: Experts in gebitsprotheses
Contact Header De Saense Tandmeesters

Contact

Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen door het onderstaande contactformulier in te vullen

Kom in contact met De Saense Tandmeesters

Bij De Saense Tandmeesters begrijpen wij hoe belangrijk een mooi kunstgebit is. Patiënten kunnen bij De Saense Tandmeesters terecht voor verschillende behandelingen. Graag komen we door middel van onderstaand formulier met u in contact, om uw vragen te beantwoorden!


Bezoek De Saense Tandmeesters in Zaandam

Contactinformatie
De Saense Tandmeesters BV
Zuiddijk 3
1501 CA Zaandam
info@desaensetandmeesters.nl
075 635 39 94
KvK nummer: 80306772
Nederland

 


Wat patiënten over ons zeggen

Super praktijk in Zaandam! Erg blij met het resultaat, kan weer heerlijk eten. Behandelaar is goed met angst patiënten. Kom graag terug als ik weer een nieuwe frameprothese nodig heb.
Review De Saense Tandmeesters
Trudy B., 68  
Geweldig leuke tweeling broers, ze zijn heel klant vriendelijk. Mijn kunstgebit past perfect en ik ervaar geen pijn. Ik kom hier zeker weer terug (ook al is het alleen maar voor de gezelligheid). 
Review De Saense Tandmeesters
Jan H., 78
Ik heb Olaf gevraagd een kunstgebit te maken die op mijn oude gebit lijkt. De gebitsprothese is niet van mijn oude gebit te onderscheiden! Ik ben een tevreden klant van De Saense Tandmeesters in Zaanstad.
Review De Saense Tandmeesters
Gert F., 74 

De Saense Tandmeesters hebben expertise op verschillende gebieden wat betreft tandtechnici. Onze tandprotheticus kijkt graag samen met u, welke behandeling het beste bij u past. Wij helpen patiënten in onze praktijk in Zaandam met de volgende behandelingen: kunstgebitten, gebitsprotheses, partiële protheses (frameprotheses, plaatprotheses & flexibele protheses), klikgebitten, rebasing en reparaties. De tarieven van de tandheelkundige zorg worden sinds 2013 landelijk vastgesteld. Graag komen wij met u in contact, om te kijken hoe wij u het beste kunnen helpen.

Wilt u weten welke behandeling het beste bij u past?

Klik dan op de button hieronder en doe de online zelftest!