3 Tekenen Kunstgebit Check-up

3 tekenen dat uw kunstgebit

een check-up nodig heeft

Tandprotheticus en oprichter van

De Saense Tandmeesters Olaf Delwig legt uit


Heeft u last van een van onderstaande problemen? Dan heeft uw kunstgebit waarschijnlijk een check-up nodig

1. Uw kunstgebit zit los

  Uw kunstgebit zit los, scheef of valt zelfs uit de mond tijdens het lachen, eten of praten. Hoogstwaarschijnlijk is uw kaak aan het slinken en past kunstgebit niet meer optimaal. Dit kan vaak eenvoudig opgelost worden door het kunstgebit te rebasen.

  2. U ervaart pijn in de mond

  U heeft al een tijdje een kunstgebit, maar blijft pijn in de mond ervaren. In dit geval gaat het meestal om een kunstgebit dat niet goed meer past of ergens snijdt. Wanneer u langskomt voor een check-up kan de tandprotheticus het kunstgebit bijslijpen, zodat deze niet meer knelt of snijdt en u geen pijn meer ervaart.

  3. U kunt slecht eten met uw kunstgebit

  Tijdens het eten heeft u moeite met bijten, kauwen of slikken. Heeft u uw kunstgebit nog maar net, dan is het waarschijnlijk een kwestie van wennen. Als dit probleem langer aanhoudt heeft uw kunstgebit waarschijnlijk wat aanpassingen nodig. Deze aanpassingen kunnen vaak gemakkelijk tijdens een check-up worden uitgevoerd.

  "Met de juiste verzorging en controle kunt u minimaal vijf en zelfs tot acht jaar plezier hebben van uw kunstgebit."

  Om ervoor te zorgen dat uw kunstgebit er mooi uit blijft zien en in topconditie blijft, is het belangrijk om regelmatig op controle te komen. Wij nodigen onze patiënten minimaal een keer per jaar uit voor check-up op de praktijk in Zaandam. Op dit moment bieden wij ook gratis check-ups aan voor mensen die nog geen patiënt bij ons zijn. Klik op de button hieronder om u aan te melden voor een gratis check-up!

  Olaf Delwig heeft al meer dan 1500 patiënten aan een kunstgebit geholpen

  Bij De Saense Tandmeesters creëren wij voor onze patiënten alleen gebitsprotheses van hoogwaardige kwaliteit. Wij geloven dat wanneer deze goed worden onderhouden, onze patiënten er heel lang plezier van kunnen hebben. 

  Jan en Irma zijn al een aantal jaren klant bij Olaf Delwig en genieten door hun kunstgebit weer vol van het leven.

  "Een aantal jaren geleden zochten mijn vrouw en ik een praktijk om een kunstgebit aan te laten meten. We kwamen terecht bij Olaf en zijn sindsdien vaste klant. Wij komen elk jaar met plezier op controle, waardoor ons kunstgebit nog steeds perfect past en er geweldig uitziet!"

  Ook een gratis check-up?

  Bij De Saense Tandmeesters bent u altijd welkom voor een vrijblijvende check-up, ook als u nog geen patiënt bij ons bent. Klik op de button hieronder voor een gratis check-up!

  Wat patiënten over ons zeggen

  Is uw kunstgebit toe aan een controle? Kom nu langs voor een gratis check-up!

  Gratis check-up

  Vul nu het onderstaande formulier in om uw gratis check-up te claimen!


  De Saense Tandmeesters in Zaandam

  Contactinformatie
  De Saense Tandmeesters BV
  Zuiddijk 3
  1501 CA Zaandam
  info@desaensetandmeesters.nl
  075 635 39 94
  KvK nummer: 80306772
  Nederland